Το νησί 

Η Λέσβος, ή Μυτιλήνη, όπως συνηθίζεται να ονομάζεται ολόκληρο το νησί από την ομώνυμη πρωτεύουσά του, είναι ένα στολίδι του βορειοανατολικού Αιγαίου που κρατάει ακόμη κάτι από τον ρομαντισμό και την παρθενικότητα του παλαιού καιρού.

Ένα «πλατανόφυλλο» ριγμένο στο Αιγαίο μεταξύ Ανατολής και Δύσης σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε το πολύπλευρο πρόσωπό του και να νιώσετε τη φιλοξενία των ανθρώπων του.

Και εκείνο ως αντάλλαγμα θα σας αποκαλύψει όλους του τους «θησαυρούς», που σίγουρα θα αποτυπωθούν ανεξίτηλα στη μνήμη και την καρδιά σας.

Περιηγηθείτε στην πολυμορφία του τοπίου της Λέσβου, περπατήστε στην πόλη της Μυτιλήνης με τα περίφημα αρχοντικά της αλλά και στα γραφικά σοκάκια της Αγιάσου και του Μολύβου, επισκεφτείτε την Μονή του Αγίου Ραφαήλ στη Θερμή και την Μονή του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο και εξερευνήστε το απολιθωμένο δάσος και το μουσείο στο Σίγρι.

Επίσης, γευτείτε το φημισμένο ούζο και τους ντόπιους μεζέδες που το συνοδεύουν, απολαύστε τη φύση του νησιού με τους απέραντους ελαιώνες και τις πανέμορφες παραλίες, επισκεφτείτε τους ιστορικούς οικισμούς με το ιδιαίτερο χρώμα και την αρχιτεκτονική τους.

Για όλα αυτά, το ξενοδοχείο Belvedere αποτελεί τέλειο σημείο εκκίνησης. Αδράξτε την ευκαιρία μίας ανεπανάληπτης εμπειρίας!