Εκλεπτυσμένο και κομψό, με μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και αποκλειστικότητας.
Μέσα σε ένα μαγικό τοπίο στις ρίζες των πευκόφυτων βράχων που αιωρούνται από πάνω, το Aquamare Molivos Hotel είναι το μοναδικό πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται στην πιο διάσημη παραλία Εφταλού, βραβευμένη με γαλάζια σημαία της Λέσβου. Γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της και τη μεγάλη παραλία της, μόλις λίγα βήματα μακριά, αγναντεύστε προς τα βόρεια προς τις φλογερές ανατολές και την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Απολαύστε τα καλύτερα και των δύο κόσμων καθώς είναι αρκετά κοντά στο πολυσύχναστο χωριό του Μόλυβου, αλλά αρκετά μακριά και απομονωμένο στον όρμο του για να προσφέρει χώρο για περισυλλογή και την άξια ψυχικής ηρεμίας
Επιτρέπει σε κάποιον να περιπλανηθεί σε μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και άνεση. Επιφάνειες με αντίκες και ανάγλυφη υφή, ψηλές οροφές και βολτ, αποκαλύπτουν εσωτερικούς, ελαφρώς αρωματικούς κήπους από ανθόδεντρα μανόλια και βουκαμβίλιες που διατρέχουν και γύρω από την καθηλωτική δομή.

Τα αίθρια και οι αυλές αναδύονται από ένα άγριο καταπράσινο περιβάλλον καθώς και ευκαιρία για διαπροσωπική σύνδεση, οικεία τελετουργία και συνομιλία. το τεράστιο πλήθος των χρωμάτων αγκαλιάζει το πνεύμα με μια άνετη κουβέρτα γαλήνης που αναπληρώνει το μεγαλείο των αχανών χώρων. Η εντυπωσιακή θέα εκπλήσσει σε κάθε γωνιά, καθώς όσοι εκτιμούν τον πιο αποκλειστικό, λιγότερο πολυσύχναστο τρόπο ζωής, εξερευνούν νέους τρόπους ζωής και ύπαρξης σε αυτήν την κοινότητα πνευμάτων με ομοϊδεάτες.

Φιλοξενία με ψυχή από το κατεξοχήν θέρετρο ενηλίκων της Λέσβου

Η μποέμικότητά μας στην πολυτέλεια προσφέρει απόλυτη άνεση, με μια πλήρη γκάμα επιλογών και ανέσεων για ζευγάρια φίλους και εργένηδες. Από επιπλέον ιδιωτικότητα έως επιπλέον κούνιες, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα επιλογών για επισκέπτες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων ταξιδιωτών.

Χαλαρώστε σε αβίαστα κομψά καταλύματα και απολαύστε το βραδινό αεράκι στο ιδιωτικό αίθριο ή την ευρύχωρη βεράντα σας, που περιβάλλεται από απαλούς φυσικούς τόνους και υψηλής ποιότητας υλικά αφής. Η υποτιμημένη πολυτέλεια είναι απλώς το σκηνικό και γίνεστε οι ήρωες του μύθου της Λέσβου, επικεντρώνοντας εκ νέου τον κόσμο ο ένας γύρω από τον άλλον, μοιράζοντας διασκεδαστικές εμπειρίες και δημιουργώντας μόνιμες αναμνήσεις..

Standard-Rooms-4
Deluxe-Suite-1
Standard-Rooms-7